|
|
#1 |
|
Stary karton
Sims Designer Wizjoner Płeć:
2 759 2 255 razy
|
Hawaii Hotel BV wymagania: ![]() CLEAN wielkość/size: 5x4 koszt/cost: 251,645$ testowana?/tested?: TAK/YES Nie jest to oczywiście nowa parcela, lecz zaledwie zmodyfikowany Hawaii Hotel - wzbogacony tu o obiekty z BV. Bardzo starałam się, by parcela zachowała swój pierwotny charakter - powstała przecież jeszcze przed ukazaniem się "Podróży" i chciałam, by pozostała niezależną - jeśli ktoś lubi typowe parcele z BV, to polecam Wulkan Miłości Niestety - terrainy zbuntowały mi się jakiś czas temu, musiałam ją ratować, ale się udało - niebieskiego migania więcej nie przewiduję Zdjęć natrzaskałam tyle, że właściwie opis mogę sobie odpuścić? Powiem tylko, że o samopoczucie Waszych simów dbają wszechobecne lwie paszcze... W samym hotelu w miejscu starego sklepiku zrobiłam dodatkowy pokój (3 os.), a sklepik ALOHA uczyniłam bardziej funkcjonalnym - wprawdzie hawajskiej koszuli tam nie kupicie, ale pamiątki i owszem. No i przebieralnia działa ![]() Nie ukrywam, że mam do tej parceli ogromny sentyment. Budowałam ją swego czasu dla Sylvanny i miałam sporo frajdy. Jest clean, opiera się głównie na tapetach i podłogach maxisa, wyjątkiem są terrainy, których jest sporo. Deska pochodzi od maxisów. Ceny pobytu: pokój na parterze - 389$/doba Pokój dla 3 osób, najtańszy, gdyż nie posiada własnej łazienki ani kącika jadalnianego. Kibelki oraz prysznic są na dworze, natomiast simy stołują się w hotelowej - darmowej! - stołówce (kucharz z NS ).piętro: pokój po lewej stronie - 688$/doba pokój błękitny - 598$/doba Jeśli o moje simy chodzi - podczas wakacji w Hawaii Hotel bardzo mało śpią, korzystają z wielu rozrywek i nie mają czasu na pierdoły ![]() Życie towarzyskie kręci się wokół stolików do kawy - głównie wieczorem gromadzą się tam simy, poza tym lwie paszcze poprawiają simową kondycję. Mam nadzieję, że dobrze się Wam będzie grało. A dla tych, co nie mają BV i korzystają z hacka na spanie na parcelach publicznych - proponuję Hawaii Hotel lub jego wersję biznesową (to dla ambitnych raczej ).walls: konwallia, reniuszka0, QtsunQmun, goryczka floors: konwallia, QtsunQmun, goryczka terrains: Margierytka, konwallia, Lilly, Kajduk, Dirt1 - TheSeraph9000, Lush Lawn by Rib640 decory: goryczka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez goryczka : 07.07.2010 o 23:55. |
|
|
| 33 użytkowników podziękowało goryczka za ten post: |
ad2802,
ajrisz,
Aszek,
Bearnheard,
Bine71,
Brilliant,
CollorFull,
Constance Tretham,
Danuta720,